02187700440
dabirkhaneh@sahandrubber.com
Header_logo1

مراسم باشکوه روز جهانی کارگر در شرکت صنایع لاستیکی سهند با تقدیر از کارگران نمونه برگزار شد

به مناسبت روز کارگر، مراسمی با حضور مدیرعامل، مدیران واحدها و جمعی از کارکنان شرکت سهند در فضایی صمیمی و پرانرژی برگزار شد. این مراسم با هدف تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارگران و ایجاد انگیزه بیشتر در مجموعه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم، علی صیادزاده مدیرعامل شرکت سهند ضمن تبریک این روز به کارکنان، تأکید کرد که سهامداران واقعی شرکت، کارگران پرتلاشی هستند که با تعهد و پشتکار، نقش اصلی را در پیشبرد اهداف شرکت ایفا می‌کنند.

علی صیادزاده همچنین در بخش اصلی سخنان خود با بیان حدیثی از امام صادق (ع)  که میفرمایند : «هر کس به خدا و روز واپسین ایمان دارد، نباید کارگری را به کار بگیرد، مگر آن که به او بگوید مزدش چیست.»، به تشریح کامل طرح‌های رفاهی جدید پرداخت که در سال جاری در دستور کار شرکت قرار گرفته و توسط هیئت مدیره مصوب شده‌اند. این طرح‌ها شامل ارائه تسهیلات خرید مسکن، وام ویژه جهت تهیه وسایل نقلیه، و پکیج‌هایی برای ارتقای توان مالی و رفاهی کارگران است. وی تأکید کرد که اجرای این طرح‌ها از اولویت‌های اصلی شرکت در سال جدید است و با برنامه‌ریزی دقیق و بودجه مشخص، به‌صورت مرحله‌ای به اجرا در خواهد آمد.

در ادامه مراسم، از جمعی از کارگران نمونه در واحدهای مختلف شرکت تقدیر شد. این افراد بر اساس شاخص‌هایی چون نظم کاری، کیفیت عملکرد، روحیه همکاری و حضور مؤثر در فرآیند تولید انتخاب شده بودند. لوح‌های تقدیر و هدایا به آنان اهدا شد و از تلاش‌هایشان قدردانی به عمل آمد.

در پایان، مراسم با ثبت عکس‌های یادگاری، قدردانی مدیران از کارکنان و تأکید مجدد بر تداوم حمایت‌های رفاهی شرکت، به پایان رسید.

اشتراک گذاری

نوشته های بیشتر>>